Termékek
Menü
Peltor gyerek hallásvédő, kék
Peltor gyerek hallásvédő, kék
Ugrás az értékelésekhez

Peltor KID hallásvédő gyerekeknek

Cikkszám: 94-204-04
3M PELTOR
7 300 Ft
0,2 kg
Ártáblázat
Ártáblázat (Ft)
piros
7 300
sárga
6 700
kék
7 300
pink
6 700
Kiválasztva:
Raktáron
db
Elmentem
Összehasonlítom
Megosztom
Árfigyelőt állítok be
Információt kérek
Információkérés
Ajánlatkérés

Termékinformáció

A 3M Peltor Kid rendkívül kényelmes hallásvédő gyermekek számára, amely optimális védelmet biztosít. A jelzőszínekben rendelhető hallásvédőt speciálisan az érzékeny gyerekfülekhez fejlesztették ki. A hallásvédő fültok hangszigetelési értéke SNR = 27 dB.
A karcsú formának és a lapos fejpántnak köszönhetően állandó, mégis gyenge nyomással igazodik a fejhez, így biztosítva a gyermekeknek megfelelő, kényelmes viseletet. Szintén kényelmesek a folyadékkal töltött, széles szigetelőgyűrűk, amelyek tökéletes hangszigetelésről gondoskodnak. A Peltor Kid hallásvédő fültok a gyermekek füle számára még így is sok helyet biztosít a meleg és ezáltal az izzadság megelőzése érdekében. A gyermekek biztonsága érdekében a hallásvédőn nem találhatók olyan apró vagy kiálló részek, amelyek veszélyeztethetnék a kicsiket. A fémrészek rozsdamentes rugóacélból készülnek. Ennek mérete egyszerűen állítható, és ugyanazokat a kényelmi és minőségi követelményeket teljesíti, mint amelyeket az ipari és szakmai professzionális felhasználású hallásvédőkkel szemben támasztanak.
A Peltor Kid hallásvédő otthon is minden olyan helyzetben használható, ahol nagy a zaj, például ha a gyerek a papát figyeli a motorfűrésszel végzett munka közben, a mamával ACDC-koncertre látogat, vagy a nagypapával a traktoron ül.
SNR 27 dB. Tömeg: 140 g.

Vásárlók értékelései
Erről a termékről még nincs egy vélemény sem.
Értékelést írok
Ennyi csillagra értékelem
Utoljára megtekintve