Termékek
Menü
Multifunkcionális vadriasztó prizma
Multifunkcionális vadriasztó prizma
Ugrás az értékelésekhez

Multifunkcionális vadriasztó prizma

Cikkszám: 75-158
nem megadott
3 990 Ft
0,11 kg
Raktáron
db
Elmentem
Összehasonlítom
Megosztom
Árfigyelőt állítok be
Információt kérek
Információkérés
Ajánlatkérés

Termékinformáció

A Multi-Wildschutz-Warner multifunkciós vadriasztó fényvisszaverők kiváló szolgáltatásokat nyújtó és magas hatásfokon működő megoldást kínál, amely teljes területeket lefedve és igen költséghatékonyan alkalmazható.
A Multi-Wildschutz-Warner terméket három évig tesztelték Brandenburg tartomány kiválasztott útszakaszain, és a sikerek önmagukért beszélnek.
Még hatékonyabb megoldás! Multi-Wildschutz-Warner vadriasztó termékünk a vadállatok szürkületi és éjszakai látásának sajátosságai mellett (kék = világos) azt a tényt is hasznosítja, hogy ezeknek az állatoknak a látása igen érzékeny a mozgásokra (fényfelvillanások).
Egyfajta vadállat-közlekedési lámpa, amelyet minden járművezető a  „kék” tilos jelzésre tud állítani, hogy a döntő pillanatokban biztosítsa autójának az ütközésmentes elhaladást.
A félköríves felületű, 3M kék retroreflexív fényvisszaverő fóliával ellátott fényvisszaverők alkalmazása bevált a gyakorlatban, ahogyan ez kitűnik egy többszáz vadászterületen elvégzett felmérés eredményeiből. (Ld. a mellékletet.)

Minthogy a kék olyan szín, amely a természetben nemigen fordul elő és amelyet a vadállatok különösen intenzíven érzékelnek, a kék fény erős jelzési, illetve riasztási hatást gyakorol, különösen amikor ez összekapcsolódik a fényvisszaverő kék fénye által előidézett, mozgás benyomását keltő szimulációval.
A fóliáról kiinduló visszavert fényhatás tökéletesen elegendő ahhoz, hogy az út mentén tartózkodó vadállatot éjszaka, egy gépjármű közeledésekor figyelő pozíciójú megállásra késztesse.

Adatlap

  • Felhasználási terület :
    • Vadász :
      Igen
Vásárlók értékelései
Erről a termékről még nincs egy vélemény sem.
Értékelést írok
Ennyi csillagra értékelem
Utoljára megtekintve