Termékek
Menü
Distel Alu mászóvas, tépőzáras,  Amerika 40 mm
Distel Alu mászóvas, tépőzáras,  Amerika 40 mm
Ugrás az értékelésekhez

Distel Alu mászóvas, tépőzáras, Amerika 40 mm

Cikkszám: 71-124
Distel
-
2,05 kg
Kifutott
Elmentem
Összehasonlítom
Megosztom
Információkérés
Ajánlatkérés

Termékinformáció

Profi favágóknak kifejlesztett alumínium mászóvas. Kényelmes és széles hevederekkel és vádli párnával. A széles és gyorsan állítható tépőzárak még jobban növelik komfort érzetünket. Amerika” típusú cserélhető tüskével. Mely tüske megfelelő támaszt ad mindenféle fafajon. Fagyott kérgen is biztonságos. Három élű hegyének köszönhetően könnyedén áthatol a farostok között. Kiegészítésként rendelhető a hosszabb 60 mm-es tüske mely ajánlható a vastag, mélyen barázdált kérgű fákhoz. Mint például: Tölgy, akác, fenyőfélék.

Vásárlók értékelései
5,0 (1 értékelés)
Nagy Zoltán
2018. 10. 14.
Előnyök:
Hátrányok:
Nagy Zoltán
2018. 10. 14.
Előnyök: Egész napon át viselhető, konfortérzetre eddig számomra a legjobb. A tépőzárad állíthatóság miatt, mindig ideálisan fekszik dwl a talpon, a vádlin és nem szoros, vagy laza soha.
Hátrányok: Nagy fák és barázdált kéreg esetén, bálványfa, platán, bükk és.egyéb sima kérgű fáknál is a hosszabb tüskét javaslom, vagy nagyobb körültekintéssel használandó a rövidebb tüskével a könnyű kifordulás és lecsúszás miatt.
A hosszú tüskével az ediig kipróbáltak közül a legjobb. Könnyű, kényelmes, pazarul állítható, mintha a lábamra öntötték volna!
Értékelést írok
Ennyi csillagra értékelem