Termékek
Menü
Distel Carbon Klick-Schnalle mászóvas, tépőzáras, Amerika 40 mm Distel Carbon Klick-Schnalle mászóvas, tépőzáras, Amerika 40 mm
Distel Carbon Klick-Schnalle mászóvas, tépőzáras, Amerika 40 mm Distel Carbon Klick-Schnalle mászóvas, tépőzáras, Amerika 40 mm
Ugrás az értékelésekhez

Distel Carbon Klick-Schnalle mászóvas, Amerika 40 mm

Cikkszám: 71-436
Distel
239 990 Ft
239 990 Ft/db
1,9 kg
Kiszerelés: 1 db/pár
Csak rendelésre
Elmentem
Összehasonlítom
Megosztom
Árfigyelőt állítok be
Információt kérek
Információkérés
Ajánlatkérés
Választható változatok

Termékinformáció

Az abszolút prémiumkategóriás mászóvas a piacon, egyúttal a jól ismert Distel Carbon mászóvas következetes továbbfejlesztése.

Speciális gyártási eljárással, azaz vákuumban, nyomás alatt, 130°-on „sütve”. Ezzel egyedülálló, különösen könnyű és erős mászóvasak jönnek létre.

Az előrehozott, megdöntött mászókengyellel a mászóvas formája anatómiai és ergonómiai szempontból is tökéletesebbé vált. Ez növeli a viselési kényelmet és kifejezetten a hosszabb idejű használatot is kellemesebbé teszi. Ezenfelül a Carbon mászóvasak Vibram talppal egészültek ki, amely védi a szénszálas anyagot.

A nagyfelületű párnázatnak köszönhetően az előre formázott, szénszálas héj különösen kellemesen simul a vádlihoz. Emellett 100 mm széles tépőzárak csökkentik a nyomási pontok kialakulásának veszélyét.

A vádli hosszától függően a szármagasság 40 és 51 cm között egyénileg állítható.
A rendkívül kényelmes, holltérmentes szíjak ebben a kivitelben két további Cobra-Klick csattal is rendelkeznek. Ennek köszönhetően a hevedereket csak egyszer kell beállítani, majd ezután a vas a csatok segítségével le- és felvehető.

Természetesen a kínálatban található valamennyi póttüske a mászóvasra illeszthető.
Kivitel 40 mm-es, háromélű Amerika tüskével.

Tömeg 1.600 g.

Vásárlók értékelései
Erről a termékről még nincs egy vélemény sem.
Értékelést írok
Ennyi csillagra értékelem
Utoljára megtekintve