Termékek
Menü
Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára
Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára
Ugrás az értékelésekhez

Dörr Micro Caplight CL-5, led lámpa sapkára

Cikkszám: 76-768
Dörr
3 290 Ft
0,03 kg
Külső készlet. Beérkezés érdi raktárunkba 2021.05.05. amennyiben ma megrendeli.
db
Elmentem
Összehasonlítom
Megosztom
Információkérés
Ajánlatkérés

Termékinformáció

A Dörr Micro-LED-Caplight CL-5 készülék, csipesszel felszerelten, abszolút praktikus és rendkívül könnyű kísérő, amikor hajszálpontos megvilágításra van szükség, ráadásul a felhasználójának mindkét szabad kezére szükség van. A Caplight alkalmas szabadtéri tevékenységre, vadászattól egészen a kocogásig, és egyszerűen sapkájának napellenzőjére lehet rögzíteni. 
A Dörr Micro-LED-Caplight CL-5 típusú lámpán 5 LED dióda található, egyenként 10 Lumen fényerővel. 2 db CL2016 akku tartozik hozzá. A mérete 4,3 x 3 cm, csipesszel együtt. A súlya csak 11 g, akkuval. Tehát kicsi, és kis helyen elfér. Az erős fémcsipesz gondoskodik a sapka ellenzőjén történő elhelyezéséről és megfelelő csúszásmentes rögzítéséről.
- 5 LED dióda, 10 Lumen; 2x CR2016 akkuval együtt
- Mérete 4,3 x 3 cm (csipesszel együtt)
- Súlya 11 g (akkuval együtt)

Vásárlók értékelései
5,0 (1 értékelés)
Marczinka Tamás
2020. 12. 25.
Előnyök: A simléderes sapkára feltűzve szabad marad az ember mindkét keze. Elégséges világítást biztosít magaslesen pakoláshoz, vagy sötetben a gépkocsi megközelítéséhez anélkül, hogy az erős fénnyel zavarnánk a vadászterületet.
Hátrányok: A rögzítő rugó lámpatestben való rögzítése lehetne erősebb.
Értékelést írok
Ennyi csillagra értékelem
Utoljára megtekintve