Termékek
Menü
Minox BV 8x33 távcső Minox BV 8x33 távcső
Minox BV 8x33 távcső Minox BV 8x33 távcső
Ugrás az értékelésekhez

Minox BV 8x33 távcső

Cikkszám: 77-857
MINOX
84 990 Ft
0,87 kg
Külső raktárban. Beérkezés érdi raktárunkba 2019.12.03. amennyiben ma megrendeli.
db
Elmentem
Összehasonlítom
Megosztom
Információkérés
Ajánlatkérés

Termékinformáció

Minden jól kézbentartható a MINOX BV 8x33 típusú könnyű és kényelmesen használható távcsővel. A BV 8x33 típusú távcső rendkívül kis méretével és könnyű kezelhetőségével tűnik ki. Praktikus komfortfokozata és a szemléletes szerkesztési elve révén minden probléma nélkül egykezi használatra is alkalmas. Az ütközés ellen védő gumírozása védelmet nyújt a precíziós optikának és a különösen jól kézbeillő felülete révén – nehéz terepi körülmények közepette is – biztonságosan kézben tartható. Mindez együttesen igen nagy mozgásszabadságot biztosít Önnek vadászata és természetjárása során.

Felszereltség és részletadatok

A BV 8x33 típusú MINOX távcső komfortfokozata révén csúcstechnológiájú optikai rendszerrel készül. A többszörös nemesítéssel feljavított lencséi nagyfokú fényáteresztő képességet és abszolút természetes színhűséget biztosítanak. Fáziskorrekciós bevonattal ellátott fénytörő prizmáival igen jó részletadat és nagyfokú kontraszthatást nyújtó képvisszaadást nyújt, nehezebb látási viszonyok közepette is. Felhasználójának rendkívüli látványtechnikai élményt nyújt.

Az innovatív tömítési technikájának köszönhetően a belső szerkezetei por és víz behatolása ellen egészen 5 méteres vízmélységig védettek. A távcső belseje nitrogénnel van feltöltve, miáltal korrozió elleni folyamatos védelme biztosított, és az optika üvegfelületének esetleges bepárásodása ellen nagyfokú hőingadozás esetén is védelmet nyújt.

Az elforgatható és betolható gumi szemkagyalói révén a MINOX BV 8x33 típusú MINOX távcső optimálisan alkalmazható szemüvegeseknek is. A látómezőn szemüveggel is árnyékolásmentes képészlelés lesz biztosított.

A készülékkel egy széles neoprén anyagból készült tartószíjat, valamint a készülékhez hordtáskát szállítunk.

Mérete (hosszúság x szélesség x magasság): 138 x 130 x 45 mm, súlya 650 g.

Adatlap

  • Felhasználási terület :
    • Vadász :
      Igen
Vásárlók értékelései
Erről a termékről még nincs egy vélemény sem.
Értékelést írok
Ennyi csillagra értékelem
Utoljára megtekintve