Jelenleg üres a bevásárlókosara. megnéz
Hírlevél
Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni újdonságainkról, akcióinkról, valamint arról, hogy hol találkozhat velünk, akkor iratkozzon fel már most!
Ön itt jár:FőoldalMiért pont a Grube

Miért pont a Grube?

Tapasztalatcsere (Párbeszéd):
Az ügyfeleinkkel - a tulajdonképpeni felhasználókkal - tartott szoros kapcsolat és tapasztalatcsere számunkra éppoly fontos, mint az anyavállalat számára immár 60 éve.

Szakkatalógus:
Katalógusunkkal és weboldalunkkal személyes tanácsadást kínálunk, amellyel minden beszerzési kérdésben segítségükre kívánunk lenni.

Válogatott minőségi termékek:
A színvonal és a bevizsgált minőség - a méltányos árral együtt - éppúgy, mint korábban, a legfontosabb követelménynek számít termékeink szállítási programunkba történő felvételének.

Gyors teljesítés:
Célkitűzésünk nap-nap után: megrendelésük gyors teljesítése, gondos rendelés-összeállítás, biztonságos csomagolás, továbbá gyors és olcsó házhozszállítás. Használja ki ezt az előnyös lehetőséget!

Szakmai kompetencia:
Tőlünk szakmailag korrekt és megbízható tanácsot kap! Erre cégünk jó hírneve a biztosíték.

Kockázatmentes vásárlás:
Kockázat nélkül vásárolhat nálunk. Ha valamely termékünk a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem nyerné el tetszését, vagy a rendelt méret nem volna megfelelő – mi sem természetesebb - minden további nélkül kicseréljük, vagy a vételárat visszatérítjük. Erről körültekintő ügyfélszolgálatunk gondoskodik.

Képzett munkatársak:
Cégünk legnagyobb befektetését munkatársaink jelentik. Szakmai hozzáállás és továbbképzés tekintetében elkötelezettek vagyunk, munkatársainkat folyamatosan továbbképezzük.